Anett U formájú kanapé már -tól

Anett U formájú kanapé
Most -ért elviheti, 399.000 Ft helyett!
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Anett U formájú kanapé

Termék leírása:

Az Anett U formájú kanapé remek, kiváló minőségű darabja nagykereskedésünknek. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Balos állásban tudjuk biztosítani. A darab méreteiben módosítható, és sokféle színben rendelhető. Nagy fekvő felülettel bír. Rugós modellben is kapható. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós verzió
 - Méreteiben módosítható
Méretek:
 - 425x215x160cm
Kivitel:
 - Többféle színben
Állás:
 - Balos kialakításban 

Felhívom