Anita sarok ülőgarnitúra 299.000 Ft-ért

Anita sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Anita sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Anita sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Mivel több színben is kapható, ezért könnyedén találhat olyan kivitelt, ami megfelel az Ön igényeinek. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. Egyedi méretben is kérhető. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Amennyiben meg szeretné rendelni, ne habozzon hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
Méretek:
 - Szélesség: 345 cm,
 - Magasság: párnával 82 cm,
   párna nélkül: 69 cm
 - Mélység: 220 cm,
 - Fekvőfelület: 135x265 cm
 - Ülő magasság: 38 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 90 cm
   párnával: 69 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület
Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
 - Átszerelhető

Felhívom