Alinda sarok ülőgarnitúra már -tól

Alinda sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 350.000 Ft helyett!
350000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Alinda sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Alinda sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. Ha megtetszett a darab, akkor hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy tudjunk Önnek készletinformációkkal szolgálni. Amennyiben éppen nem lenne raktáron, meg tudjuk rendelni Önnek.

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
 - Kattanó fejtámlák,
 - Kattanó kartámlával.
Méretek:
 - Szélesség: 270 cm,
 - Mélység: 230 cm,
 - Fekvőfelület: min 200 x 130 cm,
 - Ülő magasság: 47 cm,
 - Ülő mélység: 65 cm,
 - Háttámla magassága: 72-100 cm,
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület,
 - Hideghab alatt NoSag hullámrugós tartórész.
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom