Alessia U ülőgarnitúra már -tól

Alessia U ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 339.000 Ft helyett!
339000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Alessia U ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Alessia U ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Ágyazható kivitelben is kapható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós verzió is van, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Jobbos, és balos állásban is kapható, így könnyedén találhatunk olyan kivitelt, ami passzol a mi nappalinkhoz. Mivel elsőrangú alapanyagokból készült, ezért remek minőséget hordoz magában, és strapabíró. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél!

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció már 299.000,-Ft-tól
 - Ágyneműtartós változatban is.
Méretek:
 - Szélesség: 375 cm,
 - Első ottomán mélysége:  210 cm,
 - Második ottomán mélysége: 210 cm
 - Fekvési szélesség: 155 cm
- Ülő magasság: 36 cm,
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom