Aldeno U alakú kanapé - Árazás alatt

Aldeno U alakú kanapé
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Aldeno U alakú kanapé

Termék leírása:


LEÍRÁS

Az Aldeno U alakú kanapé remek, kiváló minőségű darabja nagykereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Balos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Aldeno U alakú kanapé. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Méretek:
 - 215x325x185cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakítás
Felhívom