AK motion bőr sarokkanapé 549.000 Ft-ért

AK motion bőr sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • AK motion bőr sarokkanapé

Termék leírása:

Az AK motion bőr sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Momentán bézs színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Kattanó fejtámasz
Méretek:
 - 265x225cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Balos kialakításban
Színek: 
 - Bézs szín

Felhívom