A nappali berendezése

2016-01-26 21:37

Cégünk segítségével nemcsak ülőgarnitúrát, hanem szekrénysortde akár franciaágyat is. Azonban kiegészítő bútorokkal is találkozhat raktárunkban, mint dohányzóasztal vagy éppen szőnyeg. Mire is kell figyelni, mikor be akarjuk rendezni a nappalinkat?

A legfontosabb, hogy a stílusok illeszkedjenek, ne legyen diszharmónia. Például egy régebbi stílusú és elrendezésű ülőgarnitúra mellé ne egy modern, minimál stílusú szekrénysort válasszunk!

A méretekre is ügyeljünk: nem néz ki jól egy hatalmas nappaliban egy nagyon kicsi kanapé, és fordítva sem. A legnagyobb U alakú ülőgarnitúráinkat tényleg csak a nagyobb szobákba ajánljuk.

A túlzsúfoltsága érzetét szüntessük meg: az oda nem illő, mindenféle kütyüket, esetlegesen hobbigyűjteményünket ne itt akarjuk kiállítani. Legfeljebb csak a legszebb darabokat. Ugyanez vonatkozik a növényekre is: ne a nappaliban nyissunk pálmaházat...

Az ülőgarnitúra a dohányzóasztallal legyen a középpontban, hiszen ez társalgás középpontja, itt születnek meg életre szóló döntések. A kényelem és a nyugalom áradjon az egész szobából.


Ha a konyhádat is be akarod rendezni, akkor a Kedvenc Bútor webáruházat ajánljuk. Ha kiváló árnyékolót keresel, akkor nincs más dolgod, mint hogy ellátogass a https://bo-jasz.hu oldalára. 

Felhívom