Ülőgarnitúrát keres? Hívjon bennünket a +36 70 / 626 5033 telefonszámon

A nappali berendezése

2016-01-26 21:37

Cégünk segítségével nemcsak ülőgarnitúrát, hanem szekrénysortde akár franciaágyat is. Azonban kiegészítő bútorokkal is találkozhat raktárunkban, mint dohányzóasztal vagy éppen szőnyeg. Mire is kell figyelni, mikor be akarjuk rendezni a nappalinkat?

A legfontosabb, hogy a stílusok illeszkedjenek, ne legyen diszharmónia. Például egy régebbi stílusú és elrendezésű ülőgarnitúra mellé ne egy modern, minimál stílusú szekrénysort válasszunk!

A méretekre is ügyeljünk: nem néz ki jól egy hatalmas nappaliban egy nagyon kicsi kanapé, és fordítva sem. A legnagyobb U alakú ülőgarnitúráinkat tényleg csak a nagyobb szobákba ajánljuk.

A túlzsúfoltsága érzetét szüntessük meg: az oda nem illő, mindenféle kütyüket, esetlegesen hobbigyűjteményünket ne itt akarjuk kiállítani. Legfeljebb csak a legszebb darabokat. Ugyanez vonatkozik a növényekre is: ne a nappaliban nyissunk pálmaházat...

Az ülőgarnitúra a dohányzóasztallal legyen a középpontban, hiszen ez társalgás középpontja, itt születnek meg életre szóló döntések. A kényelem és a nyugalom áradjon az egész szobából.

Készítette: Komáromi Zsófia
Olcsoulogarnitura.hu © 2020