A legjobban tisztítható ülőgarnitúra

2016-06-16 14:25

Akik nem szeretnek sokat olvasni, azoknak már itt elmondjuk a lényeget: bőr és szétszedhető. Könnyen letörölhető és porszívózható.

Ha nem szeretjük, hogy a kanapénk, ülőgarnitúránk nehezen tisztítható, akkor olyat érdemes venni, aminek anyagát is könnyű tisztítani. Ez leginkább a bőr és műbőr, hiszen könnyen letörölhető.

A másik szempont, hogy a kis résekben se maradjon kosz. Ezt pedig úgy tudjuk elérni, ha az ülőfelület és a háttámlák is kiszedhetőek, felemelhetőek.

Az egyéb kényesebb anyagokba gyorsan beleszárad minden kosz sajnos, de persze a novapenta, vagy egyéb újdonságok fejlesztésénél már erre is figyeltek és egészen jól tisztíthatóak.

Választékunkban megtalálható számos olyan ülőgarnitúra, sarokülő, ami szét is szedhető, mégis könnyen tisztítható. Kérje eladónk segítségét!


Ingatlan eladás esetén elengedhetetlen, hogy jól berendezett és tiszta lakásunk legyen, aminek része az ülőgarnitúra. Ebben lehet segítségünkre az Upciti ingatlanmarketing amennyiben önállóan szeretnénk eladni lakásunkat. A 3D ingatlan előnye, hogy könnyedén bemutathatjuk otthonunkat a nappali kényelméből. A kiváló gyerekágyak előnye, hogy kényelmesek. 

Felhívom