A bőr ülőgarnitúra továbbra is népszerű!

2016-02-15 08:22

A egyik legősibb anyag, amit az emberiség felhasznál, az a bőr. Ruhára, menedék készítésre, tároló eszközökre és különböző tárgyak beborítására is kezdetektől fogva használjuk. A bútorgyártásban népszerű anyag, hiszen természetes, tartós és viszonylag könnyű tisztítani.

Az olcsoulogarnitura.hu-n külön menüpont foglalkozik a bőr ülőgarnitúrákkal. Ez a kategória kicsit drágább, mint egy sima szövet, vagy bármi ilyesmi anyagú kanapé, vagy
ülőgarnitúra, mert eleve drágább a bőr. Tehát 100.000 Ft alatt nincs ilyen ülőgarnitúránk, inkább 120.000 Ft körül kezdődik.

Általában marha, vagy egyéb nagyon erős és vastagabb bőrt szoktak felhasználni. A kopásállósága kiemelkedő, tisztíthatósága remek. Arra kell figyelni egyedül, hogy a ráfolyt folyadékot, a szennyeződést azonnal nedves szivaccsal letöröljük, majd szárazzal újra itassuk fel a nedvességet. Fontos, hogy óvjuk a bőrt a kiszáradástól. Ha a tűzőnapon tárolnánk, akkor hamar szétrepedezni, mert a nap gyorsan kiszárítaná. Ez a folyamat a lakásban is lejátszódik, természetesen sokkal lassabban, de úgy tudunk tenni ellene, ha a megfelelő bőrápolószerekkel kezeljük a bútorunk bőr felületét.

És ne higgyük, hogy csak az elavult, unalmas formák léteznek bőrrel. Mindenféle stílusban megjelenik már ez az anyag, a klasszikusoknál ugyanúgy sláger maradt, ahogy egy trendi U-alakúnál is megtaláljuk. Modern, a mai kor követelményeinek megfelelő bútorok készülnek ebből az anyagból, tehát ne ragadjunk le ott, hogy egy bőr ülőgarnitúra biztosan a 3-2-1 egy elrendezés, vagy egy sima egyenes kanapé és viszontlátás.

Nézzen szét bátran nálunk, nem fog csalódni!

Felhívom