Akira barna New York 3-2-1 szettben már -tól

Akira barna New York 3-2-1 szettben
Most -ért elviheti, 449.000 Ft helyett!
449000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Akira barna New York 3-2-1 szettben

Termék leírása:

Az Akira barna New York 3-2-1 szettben igényes megjelenésű, pompás szettünk. Momentán barna színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax funkció 
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
- Barna szín
Állás:
- Szett kialakításban

Felhívom